Hængekøjer

Er du til rigtigt outdoor living kan du også hænge ud med hønsene i vores “sovesal i det fri”.

I hønseskoven er der plads til hele familien i hængekøjerne under træerne. Bålplads til både hygge og aftensmad, samt ikke mindst udsigt til hønsene, når de flyver op i træerne om aftenen.

Pris pr. person 13 år og op:  Kr. 250,- inkl. hængekøje og brænde.  Børn 12 år og derunder ½ pris. Hunde kan ikke medbringes og der er max 1. overnatning af gangen. Der er ikke adgang til toilet og bad. men et transportabelt muldtoilet stilles til rådighed. Reservér i dag via kontaktsiden øverst på siden og få en hel unik oplevelse.

Som noget nyt kan vi i 2022 tilbyde lækre færdigpakkede picnickurve til at spise enten her eller på tur i landskabet. Her er små retter af lokale og økologiske producenter, bæredygtigt bestik og genanvenlige kurve. Der er nok til 2 i en kurv pris: 185,- Bestilles 3 dage før ankomsten og fås vegetarisk eller med kylling/haner fra eget hønseopdræt.  Brug kontaktsiden øverst på siden.

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig Tokkeruplund Farmhostels nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om særlige tilbud, aktiviteter og vores åbningstider.