Ophold på Tokkeruplund

Har du lyst til at geare helt ned og nyde landskabet i selskab dig selv eller din familie, så kan du på Tokkeruplund leje vores store dejlige ferielejlighed en til en lang weekend. I sæsonen fra marts til oktober kan du slappe af i helsehaven eller ta’ på tur rundt til de sydsjællandske naturoplevelser.

Tokkeruplund har været familieejet i mange generationer

I lejligheden er der eget køkken og bad. I køkkenet findes der ud over køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikroovn, 2 kogeplader (induktion) også en god spiseplads. I soveværelset er en queensize dobbeltseng og udsigt ud over markerne.  Pris for 3 overnatinger: 1740,- inkl sengelinned.

Børn under 16 år og små hunde kan medbringes efter aftale. Brug kontaktsiden øverst på siden.  

Zen-værelse på Tokkerulund Farmhostel

Er du til rigtigt outdoor living kan du også hænge ud med hønsenen i vores sovesal i det fri.

I hønseskoven er der plads til hele familien i hængekøjerne under træerne. Bål plads til både hygge og aftensmad, samt ikke mindst  udsigt til hønsene når de flyver op træerne om aftenen.

Pris pr. person 13 år og op:  250,- inkl. hængekøje og brænde.  Børn 12 år og derunder ½ pris. Hunde kan ikke medbringes og der er max 1. overnatning af gangen. Der er ikke adgang til toilet og bad men  et transportabelt muldtoilet stilles til rådighed – Reservér i dag via kontaktsiden øverst  på siden og få en hel unik oplevelse.

Som noget nyt kan vi i 2022 tilbyde lækre færdigpakkede picnic kurve til at spise enten her eller på tur i landskabet. Her er små retter af lokale og økologiske producenter, bæredygtige bestik og genanvenlige kurve. Der er nok til 2 i en kurv pris: 185,- Bestiller 3 dage før ankomsten og fås vegetarisk eller med kylling/haner fra eget hønseopdræt.  Brug kontaktsiden øverst  på siden.

Har du booket en overnatning på hjemmesiden får du en ekstra oplevelse oven i.

Oplev lydvandringen, “Den, der går ved siden af dig”

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig Tokkeruplund Farmhostels nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om særlige tilbud, aktiviteter og vores åbningstider.