Tokkeruplund

Tokkeruplund har været familieejet i mange generationer

Tokkeruplund er en mindre landejendom med 7 ha, som danner rammen for vores aktiviteter: Terapihaven, Hearts & Minds, ophold og overnatning.

De ældste dele af huset blev bygget i 1880 på de magre overdrevsjorde. Stuehuset med tilhørende 13 tønder land er senere blevet udvidet i 1944 og 1985.

1949

Tokkeruplund har været familieejet indtil 2016, hvor Jørgen og Dorthe, købte stedet. Ud over Dorthe og Jørgen, så bor her også hundene Ferdinand og Magda og en snes høns, ligesom vi dagligt får besøg af naboens katte samt harer, gæs og rådyr.

På Tokkeruplund er der ro til både mennesker og dyr

Stedet med ro til både mennesker og dyr

På Tokkeruplund kan både mennesker og dyr finde ro og lade op. Landstedet ligger tæt på skoven Ganneskov og er omgivet af marker, hvor vi primært dyrker økologisk høslet til får og heste om vinteren.

På grunden har vi æble-, pære- og kirsebærtræer, bær- og nøddebuske, ligesom vi dyrker grøntsager og krydderurter til os selv og vores gæster.

Bæredygtighed og biodiversistet er i højsædet på refugiet i Faxe.

Bæredygtighed og biodiversitet

På Tokkeruplund har vi bæredygtighed og biodiversitet som fokus. Jorden drives økologisk og vores ønske er at udvikle en produktion i samklang med naturen.

Vi har en anlagt højbedshave med inspiration fra skovlandbrug. Her dyrker vi flerårige grøntsager og krydderurter, ligesom vi også har frugt, bær og nødder på stedet.

Dorthe er din værtinde på Tokkeruplund, både for dig, der er på ferieophold og dig, der deltager i kurser, foredrag og workshops.

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig Tokkeruplund Farmhostels nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om særlige tilbud, aktiviteter og vores åbningstider.