Naturen og samtalen

Der kan være mange grunde til at vi har brug for nogen at tale med.

Ofte er det bare for at forstå hvad det er for en situation vi sidder i. Eller for at få gennemtygget de ting, der kan være lidt svære at få sagt til nære relationer. Andre gange er det også bare for at få bekræftet, at det vi mærker egentligt er ok. At den vi er, er OK.

Tête á tête i naturen

Vi kan også løse meget bekymring og uro ved at gå en tur ud i naturen. Ved havet eller i skoven, men ikke alle bor jo lige ud til vandet og nu hvor vi lever med mange restriktionerne, så kan det ligefrem være benspænd for at komme ud.

Skovlinien ved Tokkeruplund

Mange af dem vi kender er selv optaget af hverdagens uforudsigelighed og har derfor ikke nødvendigvis overskud til at lytte.

Derfor har jeg lavet en pop-up online-samtalecafé, jeg kalder coronasamtaler. Et sted hvor du kan vende stort og småt – tanker om tab af hverdagen, ensomhed eller bekymring om hvordan du skal trives med de mange forandringer, der finder sted lige nu – Jeg har tid til at lytte til dig – jeg kan vejlede dig med nye perspektiver eller nye tiltag – konkrete muligheder du kan tage fat på med det samme.

Så hvis du har brug for at få luft for dine bekymringer, frygt eller mismod i forbindelse med nedlukning og din fremtid. Vil du ha’ uvildig sparring omkring studie eller job, dit humør eller generelle helbred.?

Hvis det er noget for dig – kan en onlinesamtale i caféen være det, der kan bringe dig i en ny retning. Se på situationen i et større perspektiv.

Få en gratis introduktion (15 min.) som kan afdække om jeg er noget for dig og om du tror at det er mig, der kan hjælpe dig videre.

Klik her FB-siden Coronasamtaler og send mig en besked med dine spørgsmål. Vi kan lave en aftale i dag.

Pris kun: 392,- for 75 min. efter aftale. Online samtale via zoom betales på MP samtidig med din booking. Jeg glæder mig til at høre hvad du har på hjertet.

Under kirsebærrene i maj – Tokkeruplund
Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig Tokkeruplund Farmhostels nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om særlige tilbud, aktiviteter og vores åbningstider.