Hearts & Minds

Hearts and Minds er mit fokus på bæredygtighed og biodiversitet grøn omstilling. Hearts and Minds er crowdfunded eller gennem fonde og lokale midler.

Hearts and Minds skaber oplevelser der skaber oplevelser, der  åbner vores sind overfor naturen og giver os kendskab til rækkevidden af dens vidunderlige egenskaber.

Aktuelle Hearts and Minds projekter

  • Hearts and Minds for høns “Æg med god samvittighed” – Vores Crowdfunding hos Coop løb frem til og med 9. januar men vi nåede ikke målsætningen. Tak for alle som bidrog. Guidet rundvisning kan bestilles direkte hos Dorthe, se kontakt-siden.

Ideen med Hearts and Minds

Hearts and Minds tager udgangspunkt i min tro på naturen som en mulighed for livgivende oplevelse og ved at vi kommer tættere ind på den kan vi også gøre den grønne omstilling mere nærværende og relevant. Det vi kender og elsker har vi lyst til at bevare.

Men forandring skabes ikke via videnskab og teknologi alene.

Det skabes først og fremmest ved at mennesker tænker anderledes. Ved at vi tør omdefinere livskvalitet og definitionen af luksus, velfærd, oplevelser så vi kan inspireres til personligt ejerskab til en ny tid. Grøn omstilling gennem kærlighed til naturen.

Forandring skabes ikke via videnskab og teknologi alene – det skabes først og fremmest ved at mennesker tænker anderledes

Rammen om hver enkelt projekt skabes er som et naturværksted, der kombinerer natur med viden fra forskellige discipliner som biologi, landskabsarkitektur, teknologi, og kunst i håb om at inspirere  besøgende og brugere til at fordybe sid i naturens løsninger og skabe ejerskab med naturværdi som omdrejningspunkt.

Håbet er både at skabe gode oplevelser med naturen og forankre det aktuelle tema/projektet  udfolder til en vej til indsigt i at den fælles grønne omstilling er vital og at den også kan berige livet med nye strategier i vores arbejde, bolig/byliv og i vores helt nære hverdag.

Kommende projekter 

  • Hearts and Minds for helsehaven
Tokkeruplund natur- og helsehave

Tidligere projekter

  • Hønsedagene
Guidet omvisning i Hønseskoven på Tokkeruplund

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig Tokkeruplund Farmhostels nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om særlige tilbud, aktiviteter og vores åbningstider.