Tokkeruplund Farmhostel har tre dobbeltværelser og et familieværelse, hvor vi tilbyder overnatning fra marts til oktober. Tre af værelserne har dobbeltsenge og et har enkeltsenge. Værelserne er enkelt indrettede med lyse møbler i moderne og retrostil samt kunst på væggene. Alle værelserne har adgang til fælles badeværelse, terrasse/gårdhave, fælles opholdsområder med spise- og opholdsområde, spil og mulighed for at lave te og kaffe.

Almue-værelset på Tokkeruplund Farmhostel

Almue

2-personersværelse med 2 enkeltsenge og udsigt til marken. Der er plads til en barneseng (som du selv skal medbringe).

Pris: 580 kr. per overnatning.Safari-værelset på Tokkeruplund

Safari

2-personersværelse med 2 enkeltsenge og udsigt til haven. Der er ikke plads til ekstra seng, weekendseng eller babylift.

Pris: 580 kr. per overnatning.Zen-værelse på Tokkerulund Farmhostel

Zen

Zen er et dobbeltværelse med dobbeltseng og udsigt til marken. Der er ikke plads til ekstra seng eller weekendseng.

Pris: 580 kr. per overnatningSport

Familieværelse med udsigt til haven. Der er en køjeseng med dobbeltseng for neden og en enkeltkøje foroven. Der er også plads til barneseng/weekendseng (som du selv skal medbringe).

Pris: 785 kr. per overnatning.Du får serveret hjemmelavet, økologisk morgenmad på din grønne ferie på refugiet i Faxe.

Forplejning

Der serveres frisklavet, økologisk morgenmad hver dag, som koster 75 kr. pr. person. Du kan enten nyde din morgenmad inde i cafeen ”Morgenstedet” eller ude under frugttræerne.

Morgenkomplet består af hjemmebagte boller, hjemmerørt ost, marmelade samt kaffe og te. Du kan også tilkøbe æg, pølser, friskpresset juice samt yoghurt og müesli. Alt er hjemmelavet og består af enten økologiske eller lokale produkter.

Du er velkommen til selv at medbringe mad, som du kan stille i køleskabet. Der er indkøbsmuligheder i Karise (5 km). Du har også mulighed for at købe pølser til grillen på Tokkeruplund Farmhostel, ligesom vi holder social dining på udvalgte mandage (se “Det sker”).

Til frokost og aftensmad kan du besøge nogle af de lokale restauranter. Du finder en liste over dem her.

Dorthe er din værtinde på dit grønne ophold på Tokkeruplund Farmhostel i Faxe.

Dorthe er din værtinde

Dorthe er din værtinde på refugiet. Hun har en forkærlighed for det enkle liv og gode råvarer.

Efter 30 år i storbyernes let opskruede tempo, flyttede hun på landet i 2013 for at få mere plads til at sortere til genbrug og leve af hjemmedyrkede delikatesser. Hun deltog i kurser hos River Cottage HQ og Camilla Plum for at lære om selvforsyning og smagen af det gode/enkle liv af de dygtigste mennesker.

Hun har fundet en stilhed og ro på Tokkeruplund, som hun også synes, at andre skal have glæde af. Derfor er en del af stuehuset nu blevet refugie for gæster. Nu kan hun dele herlighederne med andre, der også holder af naturen, fordybelse og enkle, hjemmelavede retter.   

Hvis du tager et par bøger eller dit tegne-/malergrej med, så kan Dorthe hjælpe dig med at finde en plads ude eller inde, hvor du kan fordybe dig uden at blive forstyrret. Kommer du med din familie, så mulighederne for ture i skoven, cykelture og en bålplads lige ved hånden.

Har du brug for tips til udflugter og kørevejledning, så står hun også til rådighed.

Gæsterne siger

Dejligt ophold – et genbesøg værd 
Dejligt sted ude på landet, så masser af natur og ro, ro, ro. God morgenmad, friskbagte boller og hjemmerørt ost. Tidspunktet aftales om aftenen. Mulighed for selv at lave kaffe og te under opholdet. Meget hjælpsom, åben og venlig værtinde.
Birgitthe

Enestående
Her var det hele – atmosfære, ro og rent. Sød værtinde.
Lena

Godt
Det var lige det, vi havde brug for.
Peter