Handelsbetingelser

Handelsbetingelser til webshop hos Hønseriget Tokkeruplund

Sidst opdateret: 14. august 2017

Hønseriget Tokkeruplunds handelsbetingelser følger købeloven. Hvis forhold nævnt i det følgende er i strid med denne gælder købeloven. Nedenstående tjener til en præcisering i relation til Hønseriget Tokkeruplunds ydelser og produkter. Hønseriget Tokkeruplund drives af virksomheden CVR 33816510 oggi:SLOW. Hvor der herunder står angivet Hønseriget Tokkeruplund er dette synonymt med oggi:SLOW.

Generelle oplysninger
Juridisk Firmanavn oggi:SLOW (Hønseriget Tokkeruplund )
Organisationsform Enkeltmandsvirksomhed
CVRnr 33 81 65 10
Fuld adresse Tokkerupvej 36
4640 Faxe
E-mailadresse info@oggi.dk
Telefonnr. 61308912
Etableringsår 2014
Priser Hos Hønseriget Tokkeruplund tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.
Betaling Hønseriget Tokkeruplund modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
Levering Hønseriget Tokkeruplund leverer til kundens adresse på bestemte ugedage.
Reklamationsret Reklamationer følger købeloven mht. fødevarer.
Vores reklamationsret gælder for fejl i de leverede produkter, så som beskidte, ituslåne eller andre skader. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet efter leverancen til kunden. Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Manglen/fejlen beskrives detaljeret ved reklamationen, evt. med fotodokumentation. Hønseriget Tokkeruplund modtager ikke varer retur, da kølekæden betragtes brudt. Efter fællesoverenskomst kan fejlagtige/beskadigede produkter erstattes ved ny leverance i tilsvarende mængde.Ved reklamationer godtgøres overfor :
Hønseriget Tokkeruplund
Tokkerupvej 36
4640 Faxe
E-mail: info@oggi.dk
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.
Refusion Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.
Fortrydelsesret Hønseriget Tokkeruplunds produkter er varer der forringes eller forældes hurtigt og kan ikke returneres ved fortrydelse. Kølekæden for fødevarer betragtes som brudt ved levering til kunden. Se under refusion og reklamation, hvis du er utilfreds med produktet.
Returnering Hønseriget Tokkeruplunds produkter er varer der forringes eller forældes hurtigt og modtages ikke retur ved returnering. Kølekæden for fødevarer betragtes som brudt ved levering til kunden. Se under refusion og reklamation, hvis du er utilfreds med produktet.
Tilbagebetaling Se under refusion og reklamation, hvis du er utilfreds med produktet.

Se også Persondatapolitik og Cookies…